| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejen hlídat, ale i přesně naplánovat, jak mají co udělat (žádné samostatné rozhodování!) a průběžně kontrolovat.

U dláždění jsem dopadla takhle:
1. napoprvé jsem nechala dláždit, jak to řemeslníky napadlo (příjemná cena, ale zklamání)
2. podruhé jsem se zeptala známých, jak to, že to u nich vypadá líp než u nás (dali mi rady, odkud začínat s celým kachlíkem, kde řezat atd.)
3. potřetí jsem řemeslníkům oznámila, jaký je cíl, kde mají začít, kde skončit, kde řezat a kde má vyjít spára (když jim to nevyšlo, snažili se to okecat, že to jinak prostě nešlo a že tomu nerozumím)
4. počtvrté jsem udělala na počítači dokonalý plán obložení vany, každý kachlík zaměřen, přesně popsán, řezané kachlíky označeny rozměry (slušná firma, výborný výsledek, drahé jako blázen)
5. popáté jsem chtěla ušetřit za dláždění schodů a podlahy ve sklepě, sehnala jsem levného řemeslníka, popsala a nakreslila. V půlce to zvoral, utekl a dodnes si nepřišel ani pro peníze.
6. pošesté bylo třeba ušetřit a mít dokonalý výsledek - TAK JSEM SI TO UDĚLALA SAMA! Místo řemeslníků jsem platila paní, která mi ve vedlejší místnosti hlídala děti. Bylo to nejlevnější, slušný výsledek, akorát ty záda ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.