| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prosím nemáte někdo zkušenosti s prací tazatelky? Zajímám se o tuto práci u jedné agentury. Jedná se o to, že dostanu soubor dotazníků a musím sehnat lidi, kteří mi to vyplní. Přijde mi, že jsou tam docela přísné kvóty pro to, jaké lidi můžu oslovit. Takže opravdu nepůjde rozdat dotazníky jenom mezi mé známé. Budu muset opravdu oslovovat cizí lidi.
Proto by mě zajímalo, jaká je ochota lidí spolupracovat. Když zazvoním jako cizí člověk u dveří a poprosím, jestli by mi mohli věnovat půl hodiny a říct mi svůj názor např. na české zdravotnictví? Je mi jasné, že záleží na daném člověku, který takto u těch dveří zvoní - jak je kdo komunikativní, jak to s lidmi umí. Ale prostě by mě zajímalo, jestli se dá třeba říct, kolik lidí z deseti je ochotných pustit si takového tazatele do bytu a ten celkem obsáhlý dotazník vyplnit?
Myslím si, že by to mohl být celkem zajímavý přivýdělek na RD - zejména mi vyhovuje určitá časová flexibilita a to, že nikomu nemusím nic prodávat. I tak je to ale otravování lidí a nedokážu odhadnout, jak těžce se budou shánět ochotní respondenti.
Případně mi prosím napište, jestli vy sami byste takového tazatele do bytu pustili. Já jsem kdysi jednu paní pustila, působila důvěryhodně a já chci vždycky pomoct těm, kteří nejsou líní sedět doma na zadku a aspoň něco dělají ~;) Ale dneska už je takových "otravů" - pořád vás na ulici někdo zastavuje s výhodnými nabídkami a akcičkami, že myslím, že lidi už toho mají celkem plné zuby a nejsou moc ochotní.
Díky moc za vaše názory.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.