že jako chlap trochu vypadáš. Ale na ksichtbuku máš snad jen jednu fotku, kde jseš a ta je ještě nevalné kvality. Ale i z ní mě jako chlap nepřijdeš. Nevím. Třeba tam za čas něco přidáš. Jinak nejmíň sexy pro chlapy nemůže být podle mě vlastnost, ale prostě vizáž. Ochota či závist mi moc sexy nepřijdou. Ale kozy nebo zadek jooooo. Tak nevím. Počkáme na Jardu??? I když to je vlastně ženská, takže nic...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.