bibio... chytřejší. Ono to zní snadno. Který chlap je chytřejší?
Já už dneska vím, že když pojedu po své parketě, je jich moc, ale to jsou typy..... ani 10 minut na školení.. natož 30 na mejdanu. Chytřejší tím, že vědí o mém oboru víc než já.
Pak ti další, co omračují znalostmi mimo můj obor... občas se chytnu, občas ne, ale holt jsme profesní partneři a moje parketa je jinde.
Pak ti s tím rozhledem, je krásné s nima pokecat, jen nevím, jestli bydlet.
A pak ti ostatní, .... co mají pocit a intuici a po telefonu pochopí, že je mi blbě. A pošlou majla se smajlíka, nebo SMS-ku, brzo se uzdrav, nebo .... mi pošlou kytku a nebo nic a zavolám, že mám průser..."hele, hlavně klid, to nějak zvládneme".
A pak ti nejlepší. "jsem doma, koupil jsem chleba, zalil jsem kaktus...., tebe bolej záda.... zítra jsem tě objednal na masáž, jsi děsná a už mně štveš !, jak na tohle dlabeš"....
pak ta negativa "zaplatilas složenky?? - internetbanking je něco jako sprostý slovo... "zase nestíhá, truhlík, matiku", "máš čas zítra??? potřeboval bych, abys mi koukla na žalobu"
)) - právní jazyk, nesrozumitelné pro smrtelníky... " jo a p.s. příští sobotu jdeme na ples, nevejdu se do obleku, boty asi máš, a máš co na sebe???"
No, manžel. Nejchytřejší chlap, co znám.