| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, už nejsem malé holčičky, které potřebují milujícího tatínka, v jehož odraze jsme ty nejkrásnější nejúžasnější na světě. Ve mě ani můj otec, ani po něm následující chlápci, neviděli nějakou extra hvězdu. Taky to nemám dáno shůry ani výchovou.

Musíš se tak prostě vidět ty sama. Za sebe. Nejsi ženská, protože tě tak někdo vidí, ale protože prostě JSI. Ty nejsi NĚKDO jen v očích někoho, ty taková máš být sama o sobě, ne?

Chceš být hýčkaná... tak se prostě hýčkat nech. Četla jsem kdysi od tebe, jak jsi hezky uložila do postele opilýho přítele, ráno mu udělala polívku a ani mu slovem nevyčinila.... co na to říct... asi na to budeš muset přijít sama, co znamená pomoct příteli, a co je upozadění sebe sama až kamsi...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.