mam dvomesicni holcicku, za kterou sice nemusim behat, ale njvic casu zabere ji uspat. nejde jí nechat jen tak lezet v postýlce a delat si své věci v domácnosti. to dítě nejen vyžaduje ale i potřebuje stimulaci a ne bezduché ležení. Malá mi usne nejlépe jen v kočárku a na hlídání nikoho nemám, rodiče jsou daleko. Dopoledne , pokud chci uvařit, mám malou v klokance, jinak není šance. Do toho studuji VŠ, takže mám co dělat. Co se týče článku, přijde mi trochu nadnesený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.