| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To víš krev je krev a voda je voda. Moje tchýně se ve své dceři vidí, až nezdravě. A přitom dokákže kritizovat a rýpat do jejího přítele kvůli stejným zlozvykům, co dělá její dcera, ale u ní je nevidí (nezdraví, nenabízí pomoc apod). Moje babička nedělala rozdíly zda jde o děti syna nebo dcery. Ale nejradši má mě a to ne kvůli tomu, že jsem od dcery, ale proto, že jsme si nejblíž, možná, že jsem nejstarší..nevím, je to vzájemné. Až mi to vadí, že to tak říká. Ale rozhodně to nebylo tak, že by některé z vnoučat nechtěla hlídat, nechtěla s ním trávit čas.
Poradila bych - vychladni, zítra moudřejší večera. Snaž se nepřenášet spory na děti. Tchýni popravdě říct, jak jí děti milují a jak jsou zklamané, když návštěvu zruší atd atd - nebo ať jí to řeknou sami ~;). Víš, dceři odpustí cokoli, ale to, co jí řekneš ty, to si bude pamatovat vždy a ještě to zveličí. Tím ale nechci říct, že máš na sobě nechat dříví štípat..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.