| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Markýz de Sade junior

Nejsem pravidelný čtenář a tak se teď celkem bavím, že vlastně jde o takovou hru, kdy Monthy se dobře baví a my všechny, co jsme něco napsali nebo se snažili nad článkem zamyslet jsme vlastně slepice, které nepochopili o co Monthy jde a že u ní vlastně všechno v pořádku jenom umí o všedních záležitostech napsat nevšedně a tak vlastně nemá žadný problém, dítě sice zlobí, ale je šťastné, důvod zajít k psychologovi nemá, protože je v pohodě a vlastně jí to vyhovuje a tak jde jenom o to, jak se pak všichni baví tím, že si čtou ty příspěvky slepic, co se snaží poradit a ty, které jsou stálé čtenářky a vědí, že to nemá cenu, se taky baví tím,jak si je čtou. Hlavně, že to Monthy dobře živí.
Pracovala jsem na vysokém postu v branži, kde je každý půl rok něco nového a kde je taková mateřská velký problém, protože když odejdete, ujede vám vlak ať chcetete nebo ne a už nemáte šanci jen tak bezproblémů naskočit. Přesto jsem se rozhodla, že s dítětem budu doma, ač tím částečně trpí náš rodinný rozpočet, ač se mi někdy zasteskne, ale přesto mi to za to stojí, protože vím, že se dítěti věnuju, baví mě si s ním hrát, učit ho nové věci a vidět, jaké dělá ohromné pokroky a vím, že se mi to prostě vyplatí. Ale mám kolegyně, ktré se vrátili třeba po půl roce do práce a vymlouvají se na finance a na to, že by jim práce chyběla a podobných x dalších důvodů, proč se jim o dítě stará babička a tvrdí mi přesně to co Monthy, moje dítě je šťastné, veselé, k babičce se těší...... jenomže pak nastane nějaké ale a to už je pozdě někdy....
Nevím proč teda Monthy nejde někam k psychologovi a nezeptá se, čím to může bejt a zatím to píše jako dobré téma jen tak pro pobavení, nevěřím, že to bere až tak na lehkou váhu a články bere fakt jenom jako dobrej způsob si vydělat a pobavit se.
Já za sebe vím, že nejsem ten typ, co sedí doma na zadku a ubíjí se starostí o dítě a pláče nad tím, že přišla o dobře placenou práci a že se mi tam bude těžko vracet a nebo mě to bude stát velké úsilí dohnat ty roky výpadku. Stojí mi to za to a jeslti Monthy ne, tak prostě sklízí podle mě to, co zasela a nemyslím si, že nálady Stáníka jsou jenom čistě tím, že je příliš aktivní a musí to nějak ventilovat. Ale pravý důvod by se asi Monthy dozvěděla jedině, pokud by s tím chtěla něco dělat a ne jenom o tom psát.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.