| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marie,
to není jen tím budíkem. Ale dobře, tak já se to pokusím nějak sestylizovat.
Odjakživa jsem poslouchala stesky chlapů, kteří mi fňukali na rameni, co ta jejich Velká Osudová Láska ošklivýho provedla a co jim na ní tak stráááášně vadilo. Mně bylo vždycky dost divné, proč teda já nejsem pro nikoho ta Velká Osudová Láska, když zrovna tohle nedělám (tím netvrdím, že jsem dokonalost sama, jen prostě nemám ty nejběžnější "chyby" a vlastnosti, které se obvykle ženám přičítají). Tak jsem z toho vyvodila, že se chlapům prostě asi fyzicky nelíbím, že je nepřitahuju. Po čase jsem zjistila, že chlapi jsou v tomhle naprosto nepochopitelní pavouci, protože přesně to, na co si nejvíc stěžují a nadávají vlastně CHTĚJÍ. A dokonce jsou to ve světlých chvilkách schopni i přiznat. Jo, těší mne dělat radost někomu, koho mám ráda, ale nejsem matka Tereza, abych donekonečna hýčkala a rozmazlovala a odezva veškerá žádná. Přesto si stále myslím, že by si člověk MĚL spíš vážit nekonfliktního a vyrovnaného jedince, který se nehádá, nic si nevynucuje, citově nevydírá apod., a to, že to nedělá, pokládám za nepochopitelné. V tomto ohledu chlapy nechápu. Ani ženské ne. Mám zřejmě úplně jinej hodnotovej žebříček.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.