| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sally,
co je špatně? To, že za posledních pár měsíců se jako partner přestal chovat, přestože z mé strany se nezměnilo nic. A bohužel se to tak blbě sešlo, že právě těch posledních pár měsíců se mně nevede tak dobře jako dřív po pracovní stránce a očekávala jsem od něj podporu a pomoc. Místo toho poslouchám, jak krize teprve přijde a jak má strašný vydání, dochází mu rezervy a mám být soběstačná. Soběstačná jsem, ale holt mi teď nezbývá na to, abych ho "rozmazlovala" jako dřív. Opravdu mi nepřijde normální řešit to tak, že než by doma nechal pár peněz na SVOJE potřeby, bude se každý den ptát, co doma máme nebo nemáme a pak teprve vytáhl šrajtofli. To by si totiž podle mého názoru k partnerce nedovolil. Zvlášť ne k manželce, ta by mu asi načechrala peří.
Upřímně řečeno, mám spíš podezření, že je indoktrinovanej zvenčí. Vydání teď pravda měl, ale nebavíme se o tom, že bych chtěla Mercedes nebo norkový kožich, že. Zkrátka mám dojem, že z určité strany poslouchá řeči typu "prosím tě co si myslíš, o dvacet let mladší ženská, ta z tebe chce jenom tahat peníze a pak tě kopne do prdele". No a ráda bych to nějak vyřešila, aby bylo jasno. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.