no ne úplně můj, ale prostě jsme udělali kompromis, například nechtěl sedět u stolu při obědě, já jsem řekla at si sedne a chlap mě podpořil, ale zase v něčem jsem podpořila já jeho...třeba když malý pětkrát za den počůrá zem na wc-nikdy to nedělal, dělá to naschvál- a chlap mu dal hadr, ani jsem nekecla...normálně bych to vytřela já, ale on se takhle naučil že si to musí po sobě uklidit..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.