| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

v pátek jsme se dohodli, že koupíme našim k Vánocům webovou kameru. Manžela jsem poprosila, zda by se v sobotu stavil v nějakém obchodě (navrhl datart) a kouknul na ně. Konverzace v sobotu:
"pojedeš teda do toho Datartu"
"Nechce se mi, nevím"
Večer
"ty teda nechceš kupovat tu web. kameru nebo jak to plánuješ?"
Teď nevím, zda mi odpověděl, že neví a nebo zda neodpověděl.
Pro mě jasný signál, že se o tom nechce bavit. Prostě já toho sice nakecám dost, ale on si udělá co chce. Občas se ho ptám "ještě rozmýšlíš odpověď nebo už nehodláš vůbec odpovědět?" Tipuju, že se během týdne asi na ty kamery koukne jindy a asi mi o tom nepoví. Nevím.
Nehádáme se kvůli tomu, beru to holt jako normálku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.