| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Danielo toto funguje, ale pouze když máš jen jedno dítě. jakmile máš živá dvojčata a k tomu předškoláka, někdy to jinak nejde. jedno z dvojčat (2r) si umí otevřít okno, otvírá ho klidně i před námi, poté co dostal za to dostal na zadek. prostě zkouší co může, co mu dovolíme. zkus 10x denně stereo vysvětlovat a sundavat z okna že se to nedělá, když to udělá po 11x. vím o sobě že jsem někdy dost tvrdá, ale nemám ten luxus se zabývat jen jedním dítětem, k tomu poslušným, mám děti 3 (do 4let) a navíc jsem těhotná takže každé zvedání a sundávání dítěte x2 (dvojčata) je pro mne velmi namáhavé.
další věc je procházka venku. když jdu se všemi (já nebo manžel) sama ven, musím mít jistotu že mi nikdo z nich nezdrhne na silnici pod auto; že můžu v klidu přejít silnici aniž by se někomu něco stalo nebo se uprostřed cesty zasekl... k tomu jsme se dostali postupně, ale už od počátku jsem musela být nekompromisní a tam kde je to nutné trvat na držení za ruku, naopak tam kde to šlo jsem vypouštěla, přitom jsem vždy vysvětlila proč se musí držet za ruku, to že někdy došlo na "nazadek" holt došlo, ale díky tomu můžu te´d jít s dětmi sama i přes cestu a můžu jim důvěřovat že nic neudělají.
s čím naprosto nesouhlasím je trestání ve vzteku, víme to oba s manželem takže si na to dáváme velký pozor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.