| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Smisulenka~t~ joj snažim se jí povzbudit aspon úsměvem

Onehdá mi ovšem přišel email kde dítko začalo chystat náběh na hysterák kvůli čemusi co mamka nechtěla koupit. mamka nejdřív zakroutila mlčkou hlavou ,chlapeček se jal vřeštět načež mamka třískla tím co měla v ruce, svalila se na zem, vřeštěla, kopala kolem sebe nohama a mlátila rukama a kluk v úžasu zavřel pusu a zíral. Lidi udělali kolem mamky kruh a kroutili hlavama a ona s úsměvem vstala, upravila se a kluk šel jako mílius.

jsem to viděla jsme se řezala Jsem si představila jaks e válím místo dětí mezi regálama já~t~.. ovšem pravd ajá bychna to teda neměla~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.