| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já nevím, ale domnívám se, že nejde o žádnou alergii (ačkoli samozřejmě je ananas tropický plod a alergie na něj určo může nějaká být - řekla bych ale spíš v podobě kopřivky atp.). To, co popisujete, bych přisoudila špatně okrájenému ananasu. Také se mi to dřív stávalo, protože jsem okrájela jen tu slupku a vykrojila střed a ananas mě málem sežral za živa. Nyní se slupkou odkrojuji i značnou část vnitřku tak, aby na té části, která se bude jíst, nezůstal ani jeden ten hnědý čuflík (jakoby trn). Od té doby se mi nikdy nestalo, že by mě pálila pusa ani jazyk. Ananas také před nakrájením na kousky oplachuji ve vodě. Zkuste tedy nešetřit a víc okrájet :-) Zpočátku jsem to dělala trošku s těžkým srdcem - přeci jen ten odpad je veliký, ale takhle si člověk opravdu pochutná. Zrvona teď mám jeden doma - za 9.90 Kč z Kauflandu :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.