Já jsem dostala zážitek od agentury Allegria a byla jsem naprosto nadšená a spokojená. Byl to půl den ve wellnes studiu a obsahoval kosmetické ošetření, manikůru a masáž. Úplně super relax. Manžel zase dostal školu smyku a také byl nadšený. Jinak my jsme jako zážitek kupovali rodičům lístky na koncert a thajskou masáž, bez agentury, přímo u poskytovatele a také jsme byli spokojení. Chce to jen obezřetně vybírat. Hezké svátky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.