| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dítě mi to zatím nedělá, ale když koukám na podobné scény, tak se možná tvářím také kysele. Asi že se bojím, že mi to brzo nastane.~t~
Z ksichtů si nic nedělej, myslím, že většina s tebou sympatizuje, jen o tom nevíš. Každý se neumí tvářit tak, aby tě to povzbudilo.
Já bych možná dočasně dítě nebrala, myčku bych vybírala na 2x. Nejprve já pak manžel. Konečné rozhodnutí by měl ten, kdo se na to v rodině cítí. Jinak my když jdeme do elektra, tak malá zase všude běhá a vřeští. Sice je ještě roztomilá, ale má ráda rozlet a je to nebezpečné, že sebou něco vezme. Všechno ohmatává, leze do televizí, nic bych nevybrala. Někdy mám pocit, že se taky tváří lidi blbě, a pak jí třeba osloví, jaká je roztomilá, až mě to překvapí a naopak třeba slečna co se usmívá mi pak u pokladny řekne, že bychom jí příště neměli nechat běhat.. To si nevybereš.
Normální nákupy bych absolvovala i za těchto podmínek. Musí se prostě někde tu kázeň naučit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.