Většinou se nad tím dokážou usmát maminy,které něco podobného měli nebo mají doma.Lidi starší jen kroutí hlavou a někdy mám sto chutí skočit a nařezat i je.Náš kluk se s klidem dokáže sednout, lehnout kdekoliv a je mu úplně fuk, že já odejdu a nevidí me.Tohle u holky absolutně neznám.Když mám k tomu dvě nákupní tašky a jednoho vzteklouna je to paráda.Nařezat v tu chvíli nepomůže.Doma ho nechám at se válí, pak přijde ale co na silnici kde jezdí auta???? Jsem vždycky spocená a vyloženě se stydím.Ale nenadělám vůbec nic.Ještě dá ruce přes sebe pod prsa hlavu dolů - tím to začíná.Jak není po jeho at se to týká čehokoliv.
A mám normálně i radost když vidím, že nejsem sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.