Manžel často a rád zaměňuje slůvko zvídavé a zvědavé.Dcera je ve věku,kdy ji zajímá opravdu všechno,legračně natahuje krk,aby viděla to,co ji zrovna zaujalo.Můj drahý to vždy okomentuje slovy "zvědavá po mamince".Hrozně mě to urážía on mě s tím schválně zlobí.Přitom je to on,kdo okamžitě letí k dveřnímu kukátku,když se na chodbě něco šustne.Jak je to u vás?Je větší drbna a zvědavka žena nebo muž?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.