holky snad nikoho nenaštvu,nikdy nic nebude spravedlivý. Mně se to netýká,tak jsem to dopodrobna nepočítala,ale slyšela jsem, že mateřská spadne sice o 20%, ale že bude na úrovni roku 2008. A to nebyly zase tak špatné peníze. Já na PPM nastoupila v říjnu 2008,od ledna 2009 se to zvyšovalo (měli být letos v říjnu volby,že...),ale mě se to samozřejmě netýkalo a taky jsem vlastně přišla o dost peněz, protože jsem PPM pobírala až do dubna (aspon mi to několikrát tvrdila účetní,že mi to nepřepočítá,že nemám nárok;doufám,že mě neokradla,jestli jo, tak tu pláču na špatným hrobě) a nikdo mě "nepolitoval",všichni jen říkali,jak jsou politici úžasný a zvyšujou to.
jestli mě teda okradla účetní(velká organizace),baba na sociálce mi to tvrdila stejně;tak se asi půjdu picnnout

a omlouvám se za výlev.
jasně znovu píšu nikdy nic nebude spravedlivý, vezmou vždycky těm,kdo míň křičí,místo aby brali všem,když je krize. Je mi líto,že přijdete o peníze. Státní dluh budeme platit my nebo naše děti (možná i naši pravnuci).
o systému ve státě tu bylo napstáno tolik a tolik. Pořád se něco mění. A je to kolikrát spíš k horšímu.