| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nikomu do výchovy mluvit nehodlám~;) Dělám si to po svém a zatím mi to vychází (a nejen mě, v mém okolí je dost maminek které fyzické tresty odmítají uplatňovat)....

Nebudu tady nikomu tvrdit, že jsem párkrát dětem přes ruku, nebo přes plenku nedala (ale spočítala bych to na prstech jedné ruky), ale považovala jsem to (a považuju obecně) za moje osobní selhání, protože když mi dojde rozum bouchnu...

Molly, tím že nemáš děti nemá vůbec smysl se s tebou o tom bavit (i když jak se zdá jsi učitelka že).. ono je něco diametrálně odlišného když učíme děti "bránit se násilí před vrstevníkem" a něco jiného je "mlátit je-kousat je" protože dělají něco špatně.... ~d~~d~~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.