| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

If, a já rozhodně netvrdím, že za nějaké tři roky nebudu zoufale prosit o radu, protože mě terorizuje dítě. Nicméně - fyzické tresty nemám ráda, nikdy nás doma nikdo nebil a vyrostli jsme v normální slušné lidi. Nicméně to, že nás doma nebili neznamená, že jsme nikdy nedostali přes ruku, přes zadek. Nemám ráda bezhlavé mlácení nebo když dá matka dítěti v záchvatu pár facek, rozhodně ale ale nebudu považovat to, že dám dítěti přes plínu, za své osobní selhání.
Co člověk, to názor, je to těžké.

Můj strýc, když mu bylo 18, vybral rodičům ze stavebka všechny peníze a utratil je. Když pak přišel domů, děda udělal jednu chybu - nedal mu přes držku, ale zeptal se ho "Peťo, co tě to prosím tě napadlo?". Za deset let, co ho napadávaly takové hovadiny čím dál častěji usoudil, že v dané chvíli měl syna zmlátit, co by se do něj vešlo a udělat mu ze života peklo. Neudělal to a opravdu si to vyčítal.
Tohle je sice jiný případ, než kousání u tříletého dítěte, ale chtěla jsem jenom příklad, jak může být vysvětlování někdy ke škodě.

Loučím se, jdu něco dělat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.