Ještě k tomu vztekání. Taky jsem syna omlouvala, že je třeba nevyspalý, nenajedený a nebo že mu je zima a tak. Prostě taky mají své dny. Jenže čeho je někdy moc toho je příliš. Jen se zeptám, myslíte, že tříapůl leté dítě má rodiče poslouchat? Třeba přines mi prosím plínku pro Káťu. Ukliďˇsi po sobě ten talíř. Nechoď do těch kaluží. Není na to třeba ještě malý? Jen mě zajímá taky váš názor. Náš syn nás totiž úplně ignoruje. Pomůže až výhružka, že dostane na zadek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.