| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jaké tresty?
jak jsem psala, používala jsem a teď a na dceru používám "time out" vyřazení ze hry, z kolektivu, trestná lavice... ona je malinká, takže ji odnesu vzteklou na chodbu, tam ji vysvětlím důrazně co ne, ona řve jak tygr, al přesně ví, proč se zlobím...

mockrát jsem onášela kluka ze hřiště..., z Človíčkova... atd.

jako v záchvatu s nim nic neuděláš, to jsem ho položila na bezpečné místo a čekala, až se vyřádí ~d~ a třeba si četla ~y~ (na oko tedy) když jsme byly na horách, měl luxusní týden vzdoru... tak jsem ho vždy čapla a odnesla na pokoj (když jsme byli na hotelu), tam se s ním zamkla (aby neutekl) a nechala ho se vyřádit... a pak vyvodila důsledky, které dopředu věděl, že budou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.