| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hele nemůžeš soudit, jaké já mám doma dítě, to já vím nejlíp, mám prostě takové, co ve 2,5 letech stojí na přechodu pro chodce vedle policisty, který ráno hlídá před školou a v klidu mu řekně - pane policajte, proč tu pořád stojíš, nekoukej na ty tahače a auta a jdi už něco dělat, já se pak vykulenému pánovi snažím vysvětlit, že ten kluk opravdu není tak nevychovaný a neroste pro kriminál~q~, já se snažím vysvětlit paní v knihovně, která se přátelsky zaptala, jak se jmenuje a on odvětil, ccc proč se mě tak hloupě ptáš, že se jí moc omlouvám, že on tomu prostě nerozumí~o~, já vím přesně, jaké mám dítě! A jen tak MMCH, pracovala jsem u dětí, vím přesně jak vypadá týrané dítě, které rodič jen tak z legrace polije celé vařící vodou, nebo jak vypadá dítě, které strávilo 4 roky v ohrádce v tmavé místnosti bez oken, tak mě prosím tě nesuď. JSEM ZÁSADNĚ proti jakékoliv formě násilí, pouze chci podpořit maminky, které dají drahouškovi občas na zadek a pak z toho mají výčitky svědomí, no to má totiž každý, kdou praští někoho, koho miluje, to je normální! A že ty jsi zvládáš výchovu bez toho, tak to rozhodně neznamená, že jsi nějaká super matka, já to s jedním dítětem zmákla také, ale jsem nejn matka rabíře, ale také malé holčičky, která nastoupila do školy, musím jí tam odvézt, pak jít s malým nakoupit, následně uvařit a dojet pro dcerku, abychom stihli oběd, pak s dětmi dojít ven, následuje plavání, flétna, zpívání a angličtina, JÁ PROSTĚ němám čas drahého synátora přemlouvat, aby začal poslouchat, tudy cesta opravdu nevede, takže mamky, které občas plácnete, tak buďte v klidu, já vás chápu~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.