dneska jsem měla vážný konflikt s naší doktorkou a ona mě požádala, abychom si našli jiného lékaře.... nemáte někdo tip na rozumného, pokrokového a celkem pohodového lékaře v Praze, nejlépe plus mínus cca to širší centrum, Nusle, Vršovice, Karlín, Vinohrady, Žižkov apod?
A ještě prosím o názory - malá měla být dnes očkovaná 4. hexou.... jenže iuž dva měsíce v kuse kašla, kýchá, chrčí, má rýmu apod.... teploty občas, ale spíše ne, v říjnu měla zánět středního ucha a od té doby jí to ouško asi bolí, pořád se za něj chytá, v noci poplakává. Tak jsem řekla, že bych to raději odložila... a ona na mě zda prý alexandra bude někdy zdravá, aby ji mohla naočkovat.... nikdy jsme přitom žádné očkování neposouvali, naopak jsme očkovali i nepovinná očkování... kromě toho mi vyčetla, že jsme v říjnu jeli na pohotovost ten samý den, kdy malou viděla i ona - malá tehdy marodila, měla teploty cca 38 st.... to bylo dopoledne, a dr to uzavřela jako herpetickou angínu.... jenže odpoledne malé začaly lézt teploty nahoru, paralůen ani nurofen nezabírali a když měla v devět večer 40,5, tak jsme tedy jeli, uznávám..... vyklubal se z toho zánět středního ucha a půl hodiny poté, co jí to píchli byla už malá jako vyměněná.... já to naší dr nezazlívám, nemyslím že to byla jejích chyba, ale ona ještě prohlásila, že to zánět středního ucha nebyl, že to nebylo průkazné a doporučila mi, abych si teda našla jiného lékaře, protože s matkou, která jí nevěřím, nebude spolupracovat.... takže hledám, ale jsem z toho uznávám krapet vyplesknutá