Přidat odpověď
Já mam črstvou zkušenost u 8 měs. dcery. Minulou neděla začala poplakávat, teploty, bolest hlavně v noci.
V pondělí se mi zdálo, že má trochu něco v uchu a že i trochu cuká, když jí na něj šahám.
V uterý dětská dr. koukla do ouška, řekla, že tam má maz, že jí to asi prasklo, ale že nevidí na bubínek, takže s jistotou to říct nemůže. dala kapičky, tak jsme kapali, ale bolesti a teploty trvaly, takže já už zoufalá jsem jela ve ctvrtek na ORL, kde mě vyvedla dr. z omylu, že má bubínky naprosto v pořádku, zánět to neni a nejspíš jí rostou zuby nebo prochladla, bolí jí bříško, proto brečí. Takže jsme byla ráda, že to uši nejsou. Ale nic se nelepšilo, malá v noci brečela, já do ní lila Nurofen, už rozhodnutá, že pojedem ráno do nemocnice a nehnu se odtud, dokud ji nevyšetří a neřeknou mi, co jí. Ráno jsem se ale vzbudili, všude kola od hnisu, malej teklo z obou uší hnisu jak z vola, tak jsme jeli na pohotovost. Praskly jí obě ouška naráz, ale hrozně se jí chudince konečně ulevilo. Ted bere atb a kapeme kapičky a já se modlim, aby to neměla znovu. Ted už bych ale aspon věděla, co jí je...
Předchozí