| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak já se s tím setkávám běžně, přijde mi to úplně stejně trapná otázka jako otázka na požadovaný plat. A tuhle na pohovoru jsem se už fakt vytočila a na otázku platu jsem odepsala 18 tisíc a když mi pak při pohovor pán říkal,že na náš okres je to poněkud nezvyklá částka tak jsem mu odpověděla,že ať se nezlobí,ale že tuhle otázku nesnáším,protože je úplně jedno kolik tam napíšu - každá firma má většinou předem jasno jak danou pozici ohodnotí a moje představa je tudíž bezpředmětná, buď to místo vezmu za nabízený plat nebo nevezmu. Koukal na mě a já ho dodělala když jsem mu řekla,že nakonec to přece není zas tak přemrštěná částka,protože v podstatě je to průměrná mzda ČR a já nepožaduji nadprůměrnou mzdu, mě ta průměrná bohatě stačí ~t~ Pán pochopil,že je to opravdu nesmysl tenhle dotaz a nastínil mi reálnou částku ....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.