Susu,
pokud je problém jenom v tom, že ti tady to téma připadá "přebujelé", není nic snazšího, než se takovým diskusím vyhýbat a kliknout prostě na něco jiného. S těma "Svědkama Jehovovýma" (já vím, žes to nepsala tak konkrétně, ale docela se to hodí) to ale přece jenom stojí nějaký úsilí - musíš všeho nechat, jít ke dveřím, vyslechnout ty cancy, sebrat poslední zbytky zdvořilosti a asertivity, absolvovat nějakou náročnou komunikaci, bejt nepříjemná... A když ti tam lezou každej den, tak je úplně jedno, jestli ti nabízejí život věčný nebo třeba antistatický utěrky, stejně máš chuť je zabít.
Tady tě to nestojí nic jinýho než NEKLIKAT myší, a máš pokoj. Přesto některý lidi nejen že tou myší vytrvale klikaj, ale ješzěš jim stojí za to do těch debat opakovaně psát přecitlivělý hlody typu "volejte na mě sociálku, nechala jsem dítě první noc po porodu na sesterně". Proč to dělají? Pokud jsou se svým řešením spokojený a necítí žádný selhání, tak se přece nemusí obhajovat... Pak je to v pořádku. Ale často to na mě dělá dojem kyselých hroznů nebo pocitu viny, i když objektivně třeba nemohly jinak.
A o tom mluvím - nikdo nezvládneme být dokonalá máma. Naštěstí