| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, ze zvířátek nešilte!

no to říkáš nesmysly ty, my měli kočku v bytě, tři měsíce, bohužel mě se ale projevila hrozně silná alergie a protože jsem do toho ještě otěhotněla a nesměla brát antihistaminika, museli jsme bohužel kočičku dát pryč, naštěstí ale k mým rodičů, kteří bydlí v baráku. Tatík chtěl, že kočičku přes zimu nechají v baráku, mají ještě jednu dospělou a to je 100% venkov0ka.. a že ji jen budou zvykat, že to je koťátko, tak aby jí nebyla zima a tak.. a během měsíce a půl byla z naší pokojové kočičky, našeho rozmazlence, 100% venkovní kočka.. sama nechce už dovnitř.. ani teď v -10°C, takže není pravda, že bytové kočičky nechtějí ven.
A jen jsem chtěla říct.. ta toxo... to nemůžete dostat od dospělé kočky, mají to koťata mezi 8 týdny až 8 měsíci a kočka to může mít jen jednou zaživot.. a je pravda, že nakazit byste se museli 48 starým trusem. Což ale dle mého není tak nepravděpodoné, ikdyž se kočičí toaleta čistí furt, protože ta kočička to má na tlapkách, jak v tom hrabe a zadek jí asi po každé potřebě taky neutíráte.
Jinak já zvířátka taky zbožňuju, doma bohužel kvůli mé alergii a astmatu nemůžeme mít nic jiného než králíčka,, ale děti jsou s nim spokojené a je to náš mazlík
Ale co jsem chtěla říct.. že jako dítě jsme měli kde co, kočky, psy, morčata a křečky.. a dycky potají se mnou pes spal v posteli a můj tatínek se hrozně zlobil. Dnes ale jako dospělá to vnímám taky jinak, nejsem žádnej magor na pořádek, uklízím normálně, savo vůbec nepoužívám, ale představa v čem všem pejsek se venku hrabe, co sežere.. a pak se valí v posteli dětí.. my taky není příjemná. Mám kamarádku, která si čerstvě pořídila pejska.. a proti mě je dost na hygienu, hodně to hlídá a i přesto pejsek spí s dětima v posteli a leze i do její a i přesto, že ho každý den koupe.. tak pejsek i tak smrdí.. rád hrabe v hlíně, sežere na co přijde a vyválí se taky vlecčems a šamponem se každý den mít nemůže a vodou ten pach prostě nesmyjete.
Takže asi tak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.