Koupila si to kolegyně a pochvaluje si to. Dá se tam jen lžíce oleje. Hranolky tam jsou prý výborné a dělá v tom i normální jídlo. Viděla jsem jak měla nějakou zeleninu s kuřecím masem. Taky jsem nad ním uvažovala, ale jelikož friťák využívám tak 1x do roka a manža protestoval, že zase další krám, kam to budeme dávat, tak jsem to vzdala.
Brambory na kolečka dělám taky normálně v troubě, trochu pomažu plech olejem a posypu kořením na americké brambory. Americké brambory kupuji od NOwaca určené přímo do trouby a ochucené, ty jsou fakt výborné!!
Řízky v troubě ne nenapadly, zkusím. Tchýně smaží normálně na pánvi a pak je nechává "dojít" v troubě a jsou pak suprové. Akorát na té pánvi má spoustu Omegy nebo co to je, prý bez toho to neumí..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.