Přidat odpověď
Můj otec má přítelkyni, která psychicky i fyzicky týrala své dvě děti, jedna dcera od ní utelka v patnácti letech a nikdy už se neviděly a druhá v dvacetitřech, když ji ztřískala za to, že u ní našla tři cigerety a mobil..... Když jsem se to dozvěděla, přestala jsem dceru s mým otcem kamkoli pouštět, jelikož můj otec o dceru nestál, ale jeho přítelkyně si na ní ukájela své mateřské city.
Jenže dcera se odstěhovala k svému tatínkovi a ten velice rychle pochopil, že pokud bude dceru pouštět k dědečkovi, tak jí nakoupí veškeré oblečení a zaplatí všechno co je potřeba i to co potřeba není.KOupil jí její notebool a dcera tam sedí x hodin denně u počítače a courá kdesi po netu...kdo by to v pubertě nebral, že.
Tudíž s tím, že moje dcera jezdí k mému otci, který o ni vlastně nestojí, pouze ji uplácí aby dělala záskok za dcery jeho přítelkyni, nic neudělám. Jezdí tam totiž v ty víkendy kdy je u otce a já se to dozvídám od cizích lidí, dcera ani můj otec mi o tom neřekli. Když řeknu otci, že se mi to nelíbí, vysměje se mi do obličeje. Otcova přítelkyně dceři navíc napovídala spoustu nepravdivých věcí o mě i o jiných lidech a já se nemám šanci bránit. Dcera pořádně ani neví, proč se otcova přítelkyně nestýká se svými dětmi, jelikož ji napovídali, že ty dcery byly špatné a ona to ve svých 13ti letech nemá šanci pochopit, když vidí jak je na ni "teta" hodná...
Předchozí