tobě asi hrabe nebo jsi extrémně zaujatá. Promiň, ale takovéto příspěvky mne fakt dokáží nadzvednout.
Pod článek autorky bych se podepsala, za těhotna jsme měli jen dvě kočky a psa a pak přibyly ještě další dvě micinty. Kočky pravidelně hlídaly a hlídají Lindu a nikdy se mi nestalo, že by jí zalehly. Buď to ve vašem případě byla náhoda anebo tvůj bráška zemřel z úplně jiného důvodu.
Nevím, proč bych kočku, která si venku vytrpěla lidské nepřízně až až musela hnát do stodoly a psa přivazovat k boudě (zejména přivázaný pes na metrovém řetězu se mi jeví jako jedno z největších týrání, ideálně když ho na vsi ani nevyvenčí a on si kálí a močí pod sebe).
Lidi taky vždycky nežili ve městech a neměli boty a oblečení. Hajdy do naha a do lůna přírody, vždyť tam přeci patříme.
Tohle je můj už starší článek http://www.kocky-online.cz/clanky/domacnost-plna-zvirat-a-mimina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.