Dorko,
1. Co je na kojení tříletých naopak špatnýho?
2. Ty píšeš, že ti přijde divný, když se tříletý děcko rozvaluje s mámou v manželské posteli a táta se krčí na gauči. No vidíš, divný mi to nepřijde ani u dítěte staršího než 3 roky..a nepřijde mi to divný, ani když to dítě není kojeno.
Hele, a víš co? Můj manžel je na gauči či se synem v dětským pokoji spokojenej..a budeš se divit, ani na gauči se nekrčí..on si ten gauč totiž rozloží :-))))))) a u syna má svoji postel :-))))
3. Tvoji kamarádku neznáme, ale jak si to udělá, takový to má, že :-)
4. No, tohle moje dcera nějak nedělala, takže s tímhle zkušenosti nemám, ale opět platí..jaký si to ta maminka udělá, takový to má :-)
5. Zánět prsů u většího dítěte..no tady je asi docela problém, že ani nevíš, o čem píšeš..zánět prsů je docela vzácný..oni tomu laici říkaj zánět prsů (ovšem třeba i naše peditrička tomu říkala zánět prsů a přitom to žádný zánět prsů nebyl)..většinou se jedná o problém s kanálkem. Tohle musí posoudit lékař, o co přesně jde a zda kojení přerušit či ukončit, ale jak píšu, oni ty lékaři vesměs nic nevěděj..(tedy kromě laktační ligy).
Jo a ještě k tomu, co jsi psala včera..o té nenahraditelnosti.
Moje máma má 4 vnoučata a moje dcera je z nich nejmladší. tuhle máma hlídala neteř a říkala mi už předem: No to víš, ona není jako Tvoje dcera, tahle mi tady furt fňuká, chce maminku. To s Tvojí dcerou žádná práce není, je v úplně skvělá, nepláče vůbec, s ní je legrace a to je mladší a kojena byla ještě nedávno..není na Tebe fixovaná, jako druhá vnučka na svojí maminku..
Víš Dorko, ono to kojení a nenahraditelnost matky spolu opravdu nesouvisí vždy na 100% :-)) MMCH: Zajímalo by mne, jak by jsi chtěla na mé dceři poznat, že je kojená, třeba v tom věku tří a více let? Kojila jsem ji pouze v noci, kdybych Ti to neřekla, ani by jsi to nepoznala..podle upnutosti na matku tedy určitě ne :-)))
Milada
Předchozí