Mám naprosto stejný názor,článek je moc pěkně napsaný.Zatím nemám děti a jsem zapřažena v pracovním procesu od rána do večera.Svou práci miluji,ale vůbec si nedokáži představit opustit dítě po pár týdnech a vrátit se do práce.Žila jsem v Anglii a tamní systém mne opravdu deprimoval.Chudáci ženy musely již po třech měsících odložit dítě do jeslí a nastoupit do práce,jinak o ní přišly !!!! Když bylo dítě nemocné nebo měly poporodní komplikace - nezájem.Prostě buď se vrátíš do práce nebo budeš nezaměstnaná.Spoustu žen to traumatizovalo a jejich děti myslím také.Já s tímto systémem zásadně nesouhlasím a jsem opravdu šťastná a ráda že žiju ve "východní" České republice.Protože až se mi jednou podaří miminko, tak s ním budu moct být doma pěkně v klidu rok až dva, kojit, starat se o něj a dívat se jak roste.. Nebudu ho muset opustit už tak malé a strčit ho chůvě, tedy úplně cizímu člověku. Mě se tento model nelíbí, nesouhlasím s ním, není to dobré pro dítě ani pro matku. Myslím, že v práci mi nic neuteče a malé dítě mám jen jednou, chci si to užít, i když budem chvíli bez peněz.....
Předchozí