Dobrý den, moc bych prosila o radu - nebo spíš zkušenost. Dlouho jsem HA nebrala, poslední dítě bylo ale neplánované a fakt další nechci. Mám křečovou žílu, je mi přes 40Let. Moje dr. mi odmítla napsat HA právě kvůli křečáku, známý primář z gynekologie mi doporučil a předepsal Cerazette. O téhle HA tu ale byla diskuze nedávno a mám stejné problémy jako polovina jiných uživatelek....je mi sice tělesně fajn, funguje, ale stále špiním a někdy docela hodně.
Máte zkušenosti s jinou vhodnou HA při křečových žilách? Mohly byste doporučit, prosím? Zkusila bych pak přímo konkrétní přípravek prostudovat a nabídnou dr. k úvaze - že by mi ho třeba mohla napsat :o) . Díky moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.