S autorkou článku plně souhlasím. Mám 4 měsíční dceru a 4 letou fenku francouzského buldočka. Malá už si s fenečkou začíná hrát - chytá ji za uši a za pusu... A fenečka s nehvětší opatrností a jemností ji hlídá,chrání a občas malou obdaruje nějakou tou psí "pusou". Mám radost, když je vidím spolu, protože to jsou moji miláčkové. Prostě bych psa (nebo jakékoliv jiné zviřátko) pryč nedala i když jsem velmi často slyšela v těhotenství otázku - a kam dáte psa? Na takové lidi jsem zanevřela a nechápu jak tak hloupou otázku můžou vůbec vypustit z úst. Jen ať si malá zvyká od malička. Věřím, že až bude větší a mít trochu více rozumu, bude vědět jak se ke zvířátkům chovat, utvoří si k nim pěkný vztah... S pozdravem Ivana Zimová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.