To Ti nezávidím,je fakt že někdy se to sejde...Já měla "den blbec" minulý týden a nemohla jsem se z toho vzpamatovat pěkně dlouho.Ráno jsem vezla syna MHD do školy.Den před tím mi skončila měsíční lítačka.Nakoupila jsem jízdenky a protože nejsem zvyklá přikládat kartu tak jsem si samozřejmě jízdenku při nástupu ani nevyndala.Zaplatila jsem na místě pokutu 500 a můžu být ráda že jsem u sebe měla peníze,jinak by to bylo na dopraváku za 1000.Chtěla jsem jít ještě nakoupit dárky,skočila jsem domů pro peníze a v Tescu koupila manželovi pěknou vonavku.Doma jsem zjistila že to je voda po holení....nechápu jak se mi to povedlo.V dalším obchodě řval nalitej zákazník na prodavače at mu vrátí 400 nebo mu vypíchne klackem oko a v dalším se volali policajti na holky který ukradly kalhotky...Večer jsem zjistila že má kluk vši....no bylo toho ten den dost....a možná bych ještě něco našla....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.