| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jindřiško, myslím, že se na to můžeš dívat z několika stran:

1. pohled, který sis asi zvolila - neteř si nedala práci se nad tím vůbec zamyslet, vzala obrázek ze školy a bonbóny, které se jí někde válely a zabalila to, aby měla tetu "z krku". Jestliže je to pravda, pak je možná na místě se zamyslet nad tím, zda vůbec chceš, aby Ti dávala dárky.

2. pohled - hodně práce jí dá aby obstarala dárky pro "úzký" rodinný kruh (rodiče, sourozenci ...). Na tetu už nezbývá tolik času zapřemýšlet, co vyrobit (protože opravdu v tomto věku bych také spíš očekávala dárek vyrobený než koupený) a tak sednu a za 15 min něco udělám - ale i tak Ti věnovala 15 min svého pubertálního času, kterého určitě má málo. Nehněvej se na ni.

A teď můj pohled - mám také 13 letou neteř. Dostávám od ní jen dárek k narozeninám a vždy je vlastnoručně vyrobený - z keramického kroužku, namalovaný. Občas se pak tomu s manželem tajně zasmějeme, protože hlavně dříve to byly vskutku kuriózní "výtvory" - prostě, to co zbyde po obdarování babiček, maminky atd. ti všichni mají přednost. Nicméně - všechno máme schované a radost nám to dělá. Moje děti na oplátku také přeberou své výtvory a něščím obdarují mou sestru takže místo toho, aby jsme si časem vyměňovali baráky, děti směňují hroudy hlíny a pokreslené papíry ~:-D. Jen nevím, zda nás časem výtvory nevytěsní z baráku.

Ještě k Tvé neteři - možná, že bych očekávala "složitější" výtvor (ale možná mám posunuté měřítka, neboť moje neteř je velmi výtvarně nadaná. Ale rozhodně bych nechtěla, aby mi něco kupovala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.