Teď jsem musela odvolat rehabku pro cérku, zapoměla jsem na to. Už dva měsíce mi doma leží synkova žádanka na alergologii, kterou jsem "pro jistotu" dostala od kožaře (nejde o nic extra závažného). Já sama jsem na preventivce nebyla kdovíjakdlouho. Taky bych měla děti a sebe dohnat k ušaři na každoroční čištění uší, ale kdy kdy kdy?! Navíc se blíží rodinná preventivka u zubaře a ten ordinuje 8-15hod. Já to prostě nestíhám. Mám z toho depku a to nemluvím o tom, že bych se chtěla projít po obchodech a nakoupit si nějaké hadříky, když už na to konečně mám a vydělávám nebo na kosmetiku. Zdá se mi, že jsem na tom ještě hůř, než v šestinedělí. To mě aspoň babičky politovaly a pohlídaly mrňata. Kdy to zvládáte vy? Vezmete si den dovolené a naperete do něj, co se dá?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.