| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zatím se mě to netýká, ale já si myslím, že to je i hodně o organizaci a o zapojení do tohoto kolotoče manžela atd. Je jasné, že pokud má žena školkové děti tak od nich nemůže moc očekávat velikou samostatnost, ale co se týče školních dětí tak by bylo asi dobré je snažit se vést co nejdříve k samostatnosti co se týče domácnosti. Zapojit je. Navíc , když děcka mají teplý jídlo přes den ve škole nebo ve školce tak přeci nemusí mít teplou večeři večer. Co se týče doktorů tak si to holt rozdělit, aby i se i tatínek snažil. Ono ty mužský nejsou v práci tak "přetížený" jak se tváří. Osobně si říkám, že žádná z nás nebude nikdy dokonalá hospodyně, milenka, manželka a matka. To prostě nejde. Navíc pokud chodíte do práce tak máte mnohem vyšší rodiné příjmy než na mateřské tak mi neříkejte, že by Vás zruinovalo si holt občas zaplatit nějakou hlídačku, někoho kdo vám děcko odvede ze školky atd. Pamatuji si, že moje mamka chodila do práce i o víkendech, v týdnu jezdila domů v šest večer a prostě nám nezbývalo nic jiného než se s tatkou o sebe nějak postarat sami. Takže jsme o víkendech vařili oběd, museli jsme pomáhat doma atd. Ne že by byl můj otec nějaký "dokonalý otec" to vůbec, ale nouze holt naučila Dalibora housti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.