| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fluo, znám ten pocit, chápu tě. Ale věř, že se to časem obrousí, jak psala Aniie....najít si nějaký rituál, když tě to přepadne. Já se z toho snažila vypsat, prostě jsem psala, co mě trápí na co myslím a dokonce jsem to dala manželovi přečíst. Taky jsem uzavřeli s manželem určitou dohodu a stanovili určitá pravidla ....a taky jsme to sepsali.Požádal mě o odpuštění, kdyby byl na mě hnusný a začal mě obviňovat, tak není co řešit, ale je fakt jak si psala Fluo...vyhodit člověka, kterýho znám šestnáct let, mám s ním děti, společné známé, kamarády, zážitky a vzpomínky a nakonec i ten společně vybudovaný majetek(a fakt tu chalupu na který jsme se společně nadřeli a nasmáli, mám ráda, mám tam vzpomínky a pohřbený dvě kočky, psa a pár hlodavců~;)).....a žilo se mi s ním těch X let hezky, je těžký. A ani to nejde popsat pár slovy.

Monty: to co jsi napsala je sice pravda, ale ta nemění nic na tom, že tu ženskou nesnášíme....ona šla do vztahu a věděla na čem je...začala si s chlápkem, který má ženu a děti a hodlala si ho urvat pro sebe ....co nejvíc to půjde a manželka a děti nic nevědí a netuší a tím pádem nemají možnost řešit. Jasně, že za to může i ten chlap, ale s ním mám právě nějaký intimní vztah, budu se na něj zlobit, vztekat se, ale jí prostě budu nenávidět...já už po několika letech přešla do polohy litovat. Jo a ještě největší hnus mi přijde, když se tváří jako kamarádka největší, usměvavá, chápavá. Já tu naši neznala osobně, ale vetřela se mi do mého osobního života jiným způsobem, který dodnes nechápu, nechápu její jednání...takový ten ušlechtilý způsob, vždyť já tvé ženě a dětem pomáhám a já ji za to byla vděčná(dokud jsem neprohlédla).....:-©:-©:-©

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.