| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vero,
upřímně řečeno, urvat si pro sebe chlápka s dětma ve smyslu "rozvedu ho, aby byl jen můj" je docela zoufalej postoj a spíš by mi dané osoby bylo líto.
Ona totiž naprosto netuší, co by ji čekalo, kdyby nakonec přece jen dosáhla svého. Báječný milenec, který si odskakuje od manželky a dětí totiž přestane být tak báječný, když bude nasáčkovaný doma, bude si co víkend brát domů děti, které ji jako "tu zlou, co jim ukradla tátu" budou nenávidět, on se jim bude snažit svou nepřítomnost vynahradit rozmazlováním, které bude něco stát a jí to nebude příjemné a nedej Bože, kdyby si časem pořídili společné dítě. O tom si tady na Rodině můžeš číst hodiny a hodiny...
Když měl můj ex milenku, tak jsem jí zcela na rovinu řekla, že nebudu stát v cestě jejich lásce a s klidným srdcem jí ho přenechám. Zrovna byl na psychiatrii (také dílem kvůli ní, protože vysadil prášky, aby byl "jura") a v celkem hnusném stavu. Jak holka vzala zpátečku bylo opravdu ukázkové. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.