| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lassie, a máš ještě mladší dítě? Mám čtyřletou a 6-ti měs. mimčo. Malá taky chce spát u babičky, co to jen jde. Máme domluveno, že může, když není táta večer doma (1x chodí na sauny nebo sportovat), ale většinou si vyprosí ještě jednou. Musím přiznat, že jsem ráda, protože si aspoň trošku orazím, než když je mám oba na krku. A jsem ráda i za ni, konečně má někoho, kdo se věnuje jen jí :-). To s mimčem opravdu nejde. A babička si to taky užívá.
Tento týden jsem byla u našeho pediatra a stejná písnička. Měli tam vnoučka na víkend, bývá i přes týden, prý to má jako lázně ~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.