| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je jak u nás, babi taky bydlí hned vedle, má jedinou vnučku a to naši, takže rozmazlování nehorázný a láska veliká. Je u babi, já tam dojdu aa ona mami běž domů, já chci být u babičky sama. nebo slyším, babi dej mi čokoládku a babi: Terezko, víš, že maminka zakázala a malá, ale ona tady není a co mylíte, že udělá babi? No jo, to je pravda, ale nesmíme jí to říct. Copak já jako vychovávající matka tomuhle můžu konkurovat. Ale když je zle, boleníčko nebo teplotka, tak jsem dobrá. Ale jsem šťastná, že ji někdo na světě miluje jako já, to je pro mě nejdůležitější a čím víc lidí , které může milovat, má naše malá, tím je šťastnější, tak tyhle pocity neřeším. Já jsem máma a vždycky budu, jen kdyby mi ji babička necpala tím sladkým.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.