Přidat odpověď
A oni neviděli ten spot v televizi? Ještě existuje asi 15-ti minutový pořad od besipu, kde dokonce zkoušejí s plyšovým medvědem v rychlosti 15 km náraz a ani toho neudrželi, jsou tam různé situace. Já když to viděla, omývalo mně. Malýho jsem vozila i na parkovišti před obchoďákem zapnutýho. Jsem ten typ co vyskakuje na křižovatce z auta a chodí klepat na okýnko lidem, co mají děti nepřipoutané. Rodiče mají pravdu, my jsme připoutaní nejezdili, jenže za nás( teda nevím, kolik ti je, mně 31) jezdilo po silnici pár aut a většinou všichni dodržovali předpisy, což se teď říct nedá.Já bych jim řekla, že to není o tom, že by oni byli neopatrní, jezdili špatně, ale kolem je tolik "magorů", kteří spěchají, nehledí na ostatní a podobně, že se může stát, že to jejich vina nebude, nehody jsou otázkou několika vteřin a řidič se v tu chvíli snaží zvládnout situaci, jak má myslet na to, že má v zadu zachraňovat dítě? Já bych jim to fakt podala tak, že jsou dobří řidiči, že z jejich strany se nebojíš o bezpečnost, ale co ti ostatní okolo.........Náš malý se pásá od 3,5 let sám, řve, že se nesmíme rozjet, dokud nebude zapásaný...Manžel dlouho jezdil nepřipoutaný, tak jsem mu to tak dlouho tloukla do hlavy, že jezdí dobře, ale co když do něj narazí někdo jiný, že si to nějak přebral a teď je to pro něj samozřejmost.
Omlouvám se za slohovku, ale plně chápu tvoje pocity a držím pěsti, ať se ti povede rodiče přesvědčit, že je pásání dítěte v autě prostě samozřejmost ne výmysl nás "mladých"
Předchozí