Mila Milado,
Je to tvoje vec, jestli budes kojit treba do 18 let:-) Ja osobne kojit starsi dite nez 3 roky nechci a ani nebudu. Znam jednu maminku, ktera koji svoji 3,5 letou dcerku a musim ti rici, ze bych v jeji kuzi byt teda nechtela. On, stejne jako ty pouzivala a pouziva kojeni jako prostredek k uspani ditete. Nyni ma jeste novorozence a jak sama priznala, je na prasky. Starsi dcera neusne bez kojeni, navic ma obe deti v posteli v loznici, manzel uz se jim odstehoval do obyvaku. Deti se navzajem budi a z ni se stava neuroticka matka. Kdyz si mi stezuje a chce slyset radu, tak ja rikam: dcerku dej do vlastniho pokojicku, do vlastni postylky a miminko zacni ucit usinet bez uspani kojenim... Kazda jsme holt jina matka!!! Ja se nebojim mit klidne 3. ditko, moje kamaradka prohlasila, ze uz dalsi dite NECHCE!!! Zadnou jinou matku, ktera koji starsi dite nez 3 roky neznam. Moje kamaradka je opravdu "opici matka". Matka, ktera i kdyz ma hlidani zajistene, neni schopna ani zajit s manzelem na veceri... neopusti na par hodin svoji dcerku. Ted je samozrejme uz jina situace, ma novorozence. Tak ze muj nazor vznikl z osobni zkusenosti s touto matkou... fakt, jsem rada, jak to mam doma zoorganizovane... A ted se loucim, padim pro dcerku do skolky.
July, dcerka a syn
Předchozí