Já bydlím ve středočeském kraji a PA ke mně přišla domů jenom proto, že jsem si za to sama zaplatila (pomáhala s kojením a taky zkontrolovala jizvu po nástřihu). Ale rozhodně mi v porodnici nenabízeli, že někoho pošlou zadarmo (i když bych to uvítala). Jinak dětská doktorka zadarmo dorazila, prohlídla a zvážila mimčo. Asi je to pro mimčo lepší, než ho vlíknout někam k doktorce - my to máme půl hodiny pěšky a já neřídím. Zvlášť v zimě myslím, že je to velká pomoc. Nebo když má někdo děcek víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.