U porodu jsem měla 2 PA doktorka přišla až na samotný závěr porodu a jediné co dělala tak mi rukou tlačila na břicho a pak mě šila. Nějak nevím k čemu doktor u porodu,když je porod fyziologický. Jo kdyby byly komplikace tak ho PA zavolají,ale jinak by tam jen postával,stejně veškerou práci zastanou PA
Kamarádka měla u porodu dokonce samotného primáře a celou dobu seděl vedle ní, ruku k dílu přiložil až k závěru při kontrole placenty a poporodních poranění.
Takže u porodu porodníka ne, pouze aby byl k dispozici na zavolání,kdyby něco ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.