Přidat odpověď
Mé dcery se to zatím netýká,je jí teprve šest.Takže nyní ale napíši v jiném čase,jako by se mě to týkalo.Neprosila bych ji,dcera je dospělá,má svůj rozum,je svéprávná,takže rozhodnutí nechám pouze na ní.Jediné co mohu udělat je doporučit jí aby zvážila všechna pro a proti.Nemůžeš přece za dceru rozhodovat jak se má chovat,za své jednání nese odpovědnost ona,ne ty,a to i přesto že je zde určité riziko.Jenže to je ve všem,taky dceru prosíš na kolenou,aby nevycházela na ulici,protože ji může přejet auto,aby se nechodila koupat,protože se může utopit,aby nebyla sama v bytě,protože tam někdo může vlézt,aby nepoužívala nůž,protože se s ním může poranit....?Sama jsem při porodu dcery téměř zemřela na velmi masivní krvácení a kdybych rodila doma,což mne tedy tehdy ani na vteřinu nenapadlo,asi bych už nežila.Přes to všechno nebudu dceři žádným způsobem zasahovat do toho kde a jak chce rodit.Nevím proč bych měla.I přes to že se jedná o moji milovanou dceru,způsob porodu který si zvolí není moje věc ale její,tudíž jí do toho nemám co mluvit.
Předchozí